Struinen in de tuinen, 2 juli 2023

2 juli 2023.

Ook dit jaar doen we weer mee met Struinen in de tuinen.

Optreden Emile Nanninga en en Fama Koning met de muzikale voorstelling Bevlogen.

13:30 & 15:00 & 16:00 uur

Van Argentijnse tango tot klassiek en pop. In ‘Bevlogen’ nemen celliste Fama Koning en pianist Emile Nanninga het publiek mee op hun muzikale reis en laten de muziek klinken die hun inspireert. Daarbij laten ze een verscheidenheid aan verschillende muziekstijlen klinken.
Emile en Fama ontmoetten elkaar voor het eerst op school toen ze in de muziekles samen iets moesten voorspelen. Omdat er direct een klik was gaven ze al snel daarna een optreden, en inmiddels geven ze met regelmaat samen concerten. De twee jonge, getalenteerde musici proberen samen hun grenzen te verleggen en hun wereld te verbreden. Dit doen ze door nieuwe muziekstijlen te ontdekken of bijvoorbeeld te zingen bij hun eigen spel. Dit alles resulteert in een sprankelend, afwisselend en pretentieloos programma.

Klik hier voor de agenda.

Klik hier voor het optreden van Noortje in onze tuin in 2021.