Theater

Kijk ook op onze agenda.

Struinen in de tuinen

Ook dit jaar doen we weer mee met Struinen in de tuinen.

Optreden Emile Nanninga en en Fama Koning met de muzikale voorstelling Bevlogen.

13:30 & 15:00 & 16:00 uur

Van Argentijnse tango tot klassiek en pop. In ‘Bevlogen’ nemen celliste Fama Koning en pianist Emile Nanninga het publiek mee op hun muzikale reis en laten de muziek klinken die hun inspireert. Daarbij laten ze een verscheidenheid aan verschillende muziekstijlen klinken.
Emile en Fama ontmoetten elkaar voor het eerst op school toen ze in de muziekles samen iets moesten voorspelen. Omdat er direct een klik was gaven ze al snel daarna een optreden, en inmiddels geven ze met regelmaat samen concerten. De twee jonge, getalenteerde musici proberen samen hun grenzen te verleggen en hun wereld te verbreden. Dit doen ze door nieuwe muziekstijlen te ontdekken of bijvoorbeeld te zingen bij hun eigen spel. Dit alles resulteert in een sprankelend, afwisselend en pretentieloos programma.

Klik hier voor de agenda.

Klik hier voor het optreden van Noortje in onze tuin in 2021.

Galerie met werken van Karin Boers

Soms voelt de tuin als pure poëzie, als een symfonie of een steeds veranderend schilderij. Kom onze tuin beleven als een kunstliefhebber. Geniet van de tuin met zijn diverse tuinkamers, de grote verscheidenheid aan bomen, de waterpartijen en de doorkijkjes naar het weidse platteland.

In de Schuur is een expositie van schilderijen van Karin Boers die allen zijn geïnspireerd door de tuin en haar omgeving.

Zondag 16 april van 12:00 tot 16:00. Ook op afspraak te bezoeken.

Gluren bij de buren

De deuren staan door het hele land wagenwijd open voor buurtgenoten en cultuurliefhebbers. Gastvrije buren verwelkomen de gehele wijk om te komen genieten van lokale amateurkunstenaars.

Het programma zit bomvol verrassingen; Jazz-trio’s, musicalsterren (in de dop), punkbands, balletdansers, grappenmakers, kleinkunstenaars en andere podiumbeesten. Bij elke deelnemende locatie treedt de act drie keer een half uur op tussen 12:00 en 17:00. 

2022 Patsy Kroonenberg

Struinen in de tuinen

Struinen in de Tuinen is hét tuinenfestival, waarbij tuinen worden omgetoverd tot een tijdelijk openluchttheater met een wel zeer intiem karakter! 

Iedereen kan genieten van diverse optredens van lokale talenten, tot singer-songwriters met een gouden strot, van theatermakers die je verrassen, tot koren die je omverblazen! Elke artiest speelt drie keer een optreden van 30 minuten en alle voorstellingen zijn gratis te bezoeken. 

2021 Noortje Steenis

Bevriende artiesten